Duvhök

Galleri fåglar 2018

 

Klicka för att se i större storlek:

Fåglar är fascinerande djur och fantastiskt roliga att fotografera. Kanske är det svårigheten som gör att det är så fängslande att fotografera fåglar. Det kan konstigt nog både vara avkopplande och spännande. Jag vill gärna att det händer något i bilderna, men det blir förstås också en del fågelporträtt i väntan på att det ska bli "action".

 

Även om jag ofta tar väldigt många bilder när det är läge så brukar jag inte lägga ut mer än någon eller möjligen några bilder från samma tillfälle för att få mer variation i bildgallerierna. Jag försöker också att spara några av de bästa bilderna till föredrag bildvisningar och utställningar.

 

Favoritfåglar?

Rovfåglar har en speciell tjusning, favoriterna bland rovfåglarna är duvhöken och den mäktiga kungsörnen.

 

Höjdpunkten under fotoåret för min del är tjäderspelet med allt vad det innebär av förberedelser och upplevelser.

 

Det är också roligt att föreviga fåglarna som man har runt knuten. Det är inte nödvändigt att åka långt för att få bra bilder och fina upplevelser.

 

Av praktiska skäl är bilderna på webbplatsen nedskalade, men i stort sett alla bilder håller för stora tryck med hög upplösning. Det går utmärkt att beställa signerade och numrerade tavlor och utskrifter av bilderna som finns på webbsidan.

 

Kontakt: larsmolanderfoto@gmail.com

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved. Allt material på denna webbsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.